Tatovere øyenbrynene

  •   

Da jeg fortalte til en venn at jeg skulle tatovere øyenbrynene mine ble vedkommende oppgitt og rådet meg til å ikke gjøre det, nettopp fordi den personen som mange andre har misforstått konseptet.

Det er mange som tror at bare jenter bør tatovere brynene sine men det er helt feil. Selv trodde jeg at man måtte shave bort begge brynene sine for deretter gå igjennom et smertehelvete når nåla skulle fylle blekket inn under huden. Og resultatet av dette som jeg så for meg var ikke bra men det var fordi jeg ikke viste annet. Jeg kunne ikke vite hvordan det kom til å se ut når jeg ikke viste om noen gutter som hadde gjort det.

Har flere venninner som har tatovert sine bryn og derfor ble jeg selvfølgelig nysgjerrig på dette. Da var det flaks at min gode venninne Tina som har startet sin egen Beautina Skjønnhetssalong er ekspert på dette området og jeg kunne rådføre meg hos henne.

Det jeg ønsket å oppnå med dette var fyldigere og markerte bryn som også gikk symmetrisk da jeg hadde et bryn som gikk litt lenger ned enn det brynet på motsatt side. Alt det fikset Tina og jeg ble kjempefornøyd med resultatet! Er så glad for at jeg gjorde det og anbefaler alle gutter/menn som vil ha perfekte bryn til å gjøre det samme! Men da bør du dra til noen som er profesjonell og det er Tina.

Den første uken etter kan det se veldig mye ut og ikke akkurat så naturlig men det kommer seg.

Når alt har grodd og man ser resultatet skjønner man at det er verdt det! Det ser naturlig ut og brynene for meg ble perfekte.

Det vanligste folk lurer på er om det gjør vondt. Det kan jeg avkrefte her og nå! Tina sparer ikke på bedøvelsekremen så du kan slappe helt av. Gjør ikke vondt i det hele tatt!

Nå reiser Tina nordover til Finnsnes neste uke så da har dere som bor der mulighet til å bli fine til jul. Men ellers ligger salongen i Fredrikstad som også bare er en liten buss eller togtur fra Oslo.

Xoxo Eppe :*

Siste innlegg